Storstädning Stockholm

Det är alltid trevligt och uppskattas att komma hem till ett ett rent, fräscht och väldoftande hem.
Vårt hem är en plats för lugn och ro där vi kan slappna av och ladda batterier/vila efter en långt stressigt dag.
Då ett renare plats ökar produktiviteten och håller oss flesta gladare så är det ännu mer viktigare med stor städning.

Det kan vara superskönt och få hjälp med just storstädningen och speciellt just de i vår och höst. Sen kan det alltid vara skönt och kanske även behövs det storstädning mer gånger än bara de två gångerna.

Vi på SS-Service kan hjälpa dig glatt med storstädningen som du behöver hjälp med. Vi städar ditt hem enligt dina önskemål och när det passar dig bäst.

Storstädning Stockholm S-Service

Vi är ett företag som gillar att lyssna på våra kunders önskemål & tankar. Det viktigaste för oss är att kunden känner sig alltid nöjd. Därför tycker också att det är viktigt att lyssna på feedback och vill veta vad du som kund tyckte om och om vi bör kanske göra något annorlunda nästa gång. På det sättet kan vi erbjuda dig ännu bättre kvalitet med vår tjänst som kommer då vara anpassad enligt dina önskemål.

Du som kund står i fokus för oss på SS-Service och är en viktigt part i samarbetet för att vi ska kunna förmedla en så hög kvalitet som möjlig.
Skulle du vilja veta mer om någon annan av våra städkategorier på “Stockholm S-Service” istället för storstädning?
Du hittar då de andra städ kategorierna som vi jobbar med under tjänster i menyn.
Fattas just den tjänsten som du behöver hjälp med så är du jätte välkommen kontakta oss så ser vi om vi kan hjälpa dig med den också.
Har du några frågor med något här på hemsidan eller med något av våra tjänster så får du jätte gärna kontakta oss så besvarar vi alla frågor.

Dokument för att ladda ner

Få en kostnadsfritt storstädning offert

    Vi på Stockholm-Service.se är måna om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. För att göra en offertförfråga och boka på Stockholm-Service.se behöver du godkänna nedan att vi kan spara dina uppgifter i vår databas och även godkänna våra Villkor .