Kontorsstädning Stockholm

Att ha det rent och snyggt på kontoret är något som alla seriösa företag tycker är jätte viktigt och förmodligen gör ni det också.
Förutom att det ser seriösare och professionellare ut när era kunder kommer på besök hos er på kontoret så ökar det också ert produktivitet och ni får tid över för många andra saker.
Istället kan ni t.ex. jobba vidare på era projekt/uppdrag för det är det ni är bäst på medans vi på “Stockholm S-Service” tar hand om städningen för det är det är vi helt enkelt bäst på.

Du står i fokus som kund

Du som kund står i fokus för oss på “Stockholm S-Service” och är en viktigt part i samarbetet för att vi ska kunna förmedla en så hög kvalitet som möjlig.

Vi är proffs på hemstädning och med en liknande känsla och omsorg städar vi också ert kontor. Förutom att kontorsstädningen ökar ert produktivitet och sparar er tid så förhindras även spridning av sjukdomar och allergier.
Vi vill erbjuda er som företag ett så bra kvalitet som möjligt med vår städning och så att ni som vårt kund kan känna er super nöjda.

Mer om kontorsstädning Stockholm

“Stockholm S-Service” kontorsstädning utförs en gång i veckan eller varannan vecka. Vi anpassar kontorsstädning efter ert företags önskemål – och naturligtvis till de tider som passar er bäst.

Något vi uppskattar jätte mycket är feedback från företagen som vi städar på för att kunna förbättra och anpassa våran tjänst till era önskemål.

Är du intresserad av någon annan städning än kontorsstädning?
Du kan läsa mer om de andra städ kategorier vi jobbar med genom att gå till tjänster i menyn. Skulle du vara intresserad av någon annan typ av städning än de som finns i tjänster så är du jätte välkommen kontakta oss för mer information.
Har du några frågor med något här på hemsidan eller med något av våra tjänster så får du jätte gärna kontakta oss så besvarar vi alla frågor.

OBS: Vi bjuder på framkörnings avgift till kunder som tecknar avtal för regelbundet kontorsstädningen, annars tillkommer framkörnings avgift fr. 500:- inkl moms.

Dokument för att ladda ner