Fönsterputsning Stockholm

Många gånger kan det vara svårt att lyckas med fönsterputsen själv, eller så har man kanske inte tid för det. Nyputsade fönster är iallafall något som höjer helhetsintrycket.
Fönsterputsningen är tidskrävande men kräver också både kunskap och rätt material. Vi har allt det, kunskap,material, personal och mest av allt tid.
Vi putsar fönster åt både privat personer och företagare.

Ej fönsterputs över 3 meter högt.

Få ett prisförslag för fönsterputsning Stockholm

Du kan ringa eller maila oss för att få en uppskattning av vad fönsterputsningen kommer kosta cirk. Utifrån samtalet och beskrivningen kommer vi ge dig en prisbild över kostnaden.

SS-Service som städföretag

Vi är ett företag som gillar att lyssna på våra kunders önskemål & tankar. Det viktigaste för oss är att kunden känner sig alltid nöjd. Därför tycker också att det är viktigt att lyssna på feedback och vill veta vad du som kund tyckte om och om vi bör kanske göra något annorlunda nästa gång. På det sättet kan vi erbjuda dig ännu bättre kvalitet med vår tjänst som kommer då vara anpassad enligt dina önskemål.

Du som kund står i fokus för oss på SS-Service och är en viktigt part i samarbetet för att vi ska kunna förmedla en så hög kvalitet som möjlig.
Vi ser fram emot att hjälpa dig med fönsterputsning eller någon av de andra tjänster vi erbjuder.
Skulle du vilja veta mer om någon annan av våra tjänster på “Stockholm S-Service” istället för Fönsterputsningen?
Du hittar då de andra tjänster och kategorier som vi jobbar med under tjänster i menyn.
Fattas just den tjänsten som du behöver hjälp med så är du jätte välkommen kontakta oss så ser vi om vi kan hjälpa dig med den också.
Har du några frågor med något här på hemsidan eller med något av våra tjänster så får du jätte gärna kontakta oss så besvarar vi alla frågor.

Dokument för att ladda ner

Minsta debiterings är 4 timmar eller 700:- efter Rut-avdrag.

Få en kostnadsfritt fönsterputsning offert

    Vi på Stockholm-Service.se är måna om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. För att göra en offertförfråga och boka på Stockholm-Service.se behöver du godkänna nedan att vi kan spara dina uppgifter i vår databas.