Hemstädning

Tycker du inte om att städa, har du inte tid eller vill helt enkelt att någon annan tar hand om städningen på ett professionellt sätt medans du spenderar tiden på något annat produktivt eller roligt? Inga problem ,då kan vi på Stockholm S-Service glatt hjälpa dig med det.

“Stockholm S-Service” som städföretag
Vi är ett företag som gillar att lyssna på våra kunders önskemål & tankar. Det är du som kund som ska låta oss veta vad det behövs hjälp med och vi tar hand om resten. Vi tycker att det är viktigt att lyssna på feedback och vill veta vad du som kund tyckte om och om vi bör kanske göra något annorlunda nästa gång. På det sättet kan vi erbjuda dig ännu bättre kvalitet med vår tjänst som kommer då vara anpassad enligt dina önskemål.

Stockholm S-Service städning Stockholm
Vi (Stockholm S-Service) arbetar för tillfället bara i Stockholm (med städning) och är en snabb växande firma just för att vi har så hög kvalitet och så bra relation med alla våra kunder.
Tack vare vår personal,maskiner och produkter av högsta kvalitet förverkligar vi att efter vår städning är det rent och hygieniskt hos dig. Tack vare våra kunders feedback gör vi jobbet även bättre då vi gjort då enligt deras önskan.

Vi städar alltifrån offentliga och privata institutioner till fastigheter, fabriker och kontor.
Med ett system anpassat till varje enskilt kategori för att ge hälsa och bekvämlighet för dig, dina anställda, och era kunder.
Du kan läsa mer om en del av städ kategorier vi jobbar med, för att göra det gå till tjänster i menyn. Skulle du vara intresserad av någon annan typ av städning än de som finns i tjänster så är du jätte välkommen kontakta oss för mer information.
Har du några frågor med något här på hemsidan eller med något av våra tjänster så får du jätte gärna kontakta oss så besvarar vi alla frågor.

OBS: Just nu vi har “Kompanj” provstädningen 99:-/tim efter rut-avdrag per städerska ord pris 140:-/tim.

Priser:

Varje vecka 125:-/tim efter Rut-avdrag per städerska.

Varannan vecka 140:-/tim efter Rut-avdrag per städerska.

OBS: Vi bjuder på framkörnings avgift till kunder som tecknar avtal för regelbundet hemstädningen, annars tillkommer framkörnings avgift fr. 500:- inkl moms.

Dokument för att ladda ner
Avtal för hemstädning
Checklista för hemstädningen
Ansvar-Försäkring upp till 10 miljoner

OBS: Vi har duktig och effektiv personal som jobbar med det här varje dag, men ibland kan en olycka drabba även den mest rutinerade packmästare eller epxressarbetare.

En månad uppsägningstid!