Städning & Hemstädning i Stockholm

Städfirma Stockholm: För en renare vardag

Tycker du inte om att städa, har du inte tid eller vill helt enkelt att någon annan tar hand om städningen på ett professionellt sätt medans du spenderar tiden på något annat produktivt eller roligt? Inga problem, då kan vi på Stockholm S-Service glatt hjälpa dig med det. 

“Stockholm S-Service” som städföretag

Vi är ett företag som gillar att lyssna på våra kunders önskemål & tankar. Det är du som kund som ska låta oss veta vad det behövs hjälp med och vi tar hand om resten. Vi tycker att det är viktigt att lyssna på feedback och vill veta vad du som kund tyckte om och om vi bör kanske göra något annorlunda nästa gång. På det sättet kan vi erbjuda dig ännu bättre kvalitet med vår tjänst som kommer då vara anpassad enligt dina önskemål.

Stockholm S-Service städning Stockholm

Vi (Stockholm S-Service) arbetar för tillfället bara i Stockholm (med städning) och är en snabb växande firma just för att vi har så hög kvalitet och så bra relation med alla våra kunder.

Tack vare vår personal,maskiner och produkter av högsta kvalitet förverkligar vi att efter vår städning är det rent och hygieniskt hos dig. Tack vare våra kunders feedback gör vi jobbet även bättre då vi gjort då enligt deras önskan.

Vi städar alltifrån offentliga och privata institutioner till fastigheter, fabriker och kontor.
Med ett system anpassat till varje enskilt kategori för att ge hälsa och bekvämlighet för dig, dina anställda, och era kunder.
Du kan läsa mer om en del av städ kategorier vi jobbar med, för att göra det gå till tjänster i menyn. Skulle du vara intresserad av någon annan typ av städning än de som finns i tjänster så är du jätte välkommen kontakta oss för mer information.
Har du några frågor med något här på hemsidan eller med något av våra tjänster så får du jätte gärna kontakta oss så besvarar vi alla frågor.

Dokument för att ladda ner

Hemstädning priser fr.

Varje vecka fr. 150:-/tim efter Rut-avdrag per städerska.

Varannan vecka fr. 165:-/tim efter Rut-avdrag per städerska.

En gång i månad fr. 195:-/im efter Rut-avdrag per städerska.

Minsta debiteringen per uppdrag är 3 timmar.

OBS: Vi bjuder på framkörnings avgift och kampanj pris till kunder som tecknar avtal för regelbundet hemstädningen, annars 210:-/tim per städerska för städningen + tillkommer framkörnings avgift fr. 290:- inkl moms.

OBS: Vi har duktig och effektiv personal som jobbar med det här varje dag, men ibland kan en olycka drabba även den mest rutinerade packmästare eller expressarbetare.

En månad uppsägningstid!195

Städfirma Stockholm – Hemstädning till förmånligt pris

Välkommen till vår städfirma i Stockholm! Vi är din pålitliga partner när det gäller professionell och pålitlig städning. Att anlita en städfirma kan vara avgörande för att du ska slippa stressen av flytt och samtidigt ha ett skinande rent hem eller kontor. Läs vidare för att ta reda på varför just vi är ditt bästa val!

Varför anlita en städfirma i Stockholm?

Det finns flera fördelar med att ta hjälp av ett professionellt företag för städning av ditt hem eller kontor. För det första sparar du tid och kan fokusera på andra uppgifter när du överlåter städningen till experter. För det andra får du professionella resultat som ger ett rent och fräscht intryck till besökare och kunder, vilket är särskilt viktigt om du har en affärsverksamhet. En erfaren städfirma i Stockholm har också expertis och erfarenhet att utföra grundlig rengöring på djupet, inklusive svåråtkomliga områden som ofta glöms bort vid vanlig rengöring. Anlita en städfirma i Stockholm så att du kan få den bästa möjliga rengöringen utan stress eller oro.

Tidsbesparing

Flexibla scheman för att passa dina behov. Vi på vår städfirma i Stockholm erbjuder flexibla scheman som gör det enkelt för dig att boka in oss när du vill ha hjälp med din städning. Med våra professionella städare kan du vara säker på att få ett snabbt och effektivt resultat, vilket sparar tid för dig och minskar stressen.

Vårt företag har ingen anledning till oro över ofullständig rengöring eller timmar av fysisk ansträngning längre. Vi är specialiserade på djupgående rengöringstekniker som garanterar ett noga utfört arbete varje gång vi besöker ditt hem.

 • Flexibla scheman
 • Professionella städare
 • Effektivitet och tidsbesparing

Professionella resultat

Vårt företag använder högkvalitativa produkter och utrustning för att garantera professionella resultat vid varje städning. Våra utbildade och erfarna städpersonal vet hur man tar hand om alla ytor på ett korrekt sätt, från köksbänkar till skrivbord. Därför kan du lita på oss när vi säger att ditt hem eller kontor kommer att glänsa efter vår städning. Dessutom ger vi en garanti för resultaten så du kan vara trygg i vetskapen om att vårt arbete kommer uppfylla dina förväntningar.

Expertise och erfarenhet

Specialiserad kunskap om olika typer av rengöringsmetoder beroende på materialen i ditt hem eller kontor är en av våra styrkor. Vi har lång erfarenhet och vet vilken metod som passar bäst för varje situation, oavsett om det gäller trägolv, kakel eller textilier. Vårt team kan hjälpa dig att bevara dina möbler och förlänga deras livslängd genom korrekt underhåll.

Vi har även erfarenhet av städning under olika situationer såsom flyttstädning, efterrenovering m.m. Och vi tillhandahåller råd angående underhålls- och rengöringsrutiner mellan professionell städning. På så sätt kan du göra det dagliga arbetet själv och samtidigt hålla din arbetsplats eller hem rent och friskt längre.

 • Specialiserad kunskap om rengöringsmetoder
 • Erfarenhet inom flyttstädning samt efterrenovering
 • Tillhandahållet rådgivning angånede rutinerna kring underhalls -och rengrönsningsarbete

Städning på djupet

Vi på vår städfirma i Stockholm erbjuder djuprengörande tekniker såsom ånga vid behov för att säkerställa ett högkvalitativt resultat. Vi är medvetna om allergibesvär och använder därför speciella metoder, som dammborttagning från ventilationskanaler, för att göra hemmet eller företaget allergisäkert. Baserat på din situation ger vi också rekommendationer om regelbunden professionell djuprensing för en ännu renare miljö.

Hos oss kan du lita på att städningen går på djupet och utförs av erfarna professionella. Vi hjälper privatpersoner med flytt och städning samt företag som vill ha rena kontorsmiljöer. Med vår vänliga och hjälpsamma inställning får du alltid de bästa resultaten när det gäller städning av hem eller arbetsplats i Stockholm – helt utan stressig tidspress!

Vad gör en städfirma i Stockholm?

En städfirma i Stockholm är till för att hjälpa privatpersoner med olika typer av städning. Det kan handla om rutinmässig städning, specialstädning eller flyttstädning. Oavsett vilken typ av städning det rör sig om så erbjuder en professionell städfirma högkvalitativ tjänst som sparar tid och energi åt sina kunder.

Rutinmässig städning innebär ofta veckovis rengöring av hemmet. Med hjälp av en pålitlig och erfaren städfirma kan du få ett rent hem utan onödig stress eller ansträngning. En specialstädning däremot kan innefatta mer grundlig rengöring av till exempel kök eller badrum, beroende på behovet hos kunden. Slutligen är flyttstädningen viktig för många när de lämnar sin gamla bostad; här kommer en professionell firma väl till pass då det gäller att lämna den gamla bostaden prydligt och rent i samband med utflyttningen.

Rutinmässig städning

Daglig städning är en grundläggande åtgärd för att hålla ditt hem rent och snyggt. Det handlar om små uppgifter som kan utföras varje dag, vilket minskar behovet av mer intensiv rengöring i framtiden. Exempelvis kan du torka av bänkar efter matlagning eller dammsuga golven innan du går och lägger dig.

Veckostädning innefattar djupare rengöringsarbete, såsom att skura badrummet eller tvätta fönsterna. Genom att göra detta en gång i veckan ser du till att ditt hem håller sig rent och hygieniskt.

Månadsstädning syftar på de uppgifter som endast behöver göras någon gång i månaden, men fortfarande bidrar till ett renare hem. Detta inkluderar exempelvis att torka ur kylskåpet eller putsa silverbesticken.

Andra viktiga rutiner för effektiv städning är:

 • Skapa en checklista med alla nödvändiga steg
 • Använd rätt verktyg och produkter för varje yta
 • Fokusera på en rum åt gången istället för hela huset samtidigt
 • Uppmuntra familjemedlemmar att hjälpa till

Specialstädning

Vi på vår städfirma i Stockholm erbjuder också specialstädning för att hjälpa våra kunder med de mer krävande uppgifterna. Vårt team är erfaret och professionellt vilket gör oss till det självklara valet för din nästa specialstädning.

 • Fönsterputsning: Vi använder en kombination av effektiva rengöringsmedel och specialverktyg för att få dina fönster blänkande rena.
 • Golvvård: Oavsett om du behöver polering, vaxning eller grundlig rengöring, så kan vi göra det åt dig.
 • Mattvätt: Med vår professionella mattvättutrustning kommer dina mattor bli som nya igen efter bara några timmar hos oss.

Flyttstädning

Behöver du hjälp med flyttstädning? Vi på Städfirma Stockholm har dig täckt! Vi utför grundlig rengöring av hela bostaden, inklusive borttagande av spackel och klisterrester från väggar och tak. Vårt professionella team står redo att ta hand om allt från kök till badrum och andra utrymmen för att se till att din gamla bostad är i toppskick inför nästa ägare eller hyresgäst. Lita på oss för en smidig övergång från gammalt till nytt hem!

Fördelar med att anlita en städfirma i Stockholm

Att anlita en städfirma i Stockholm är ett smart val för privatpersoner som behöver hjälp med flytt och städning. En av fördelarna med att anlita en professionell städfirma är tidsbesparingen. Istället för att spendera timmar på rengöring kan du fokusera på annat, samtidigt som du får ett rent och fräscht hem eller kontor. Dessutom garanterar en professionell firma högsta möjliga standard när det gäller renhet och hygieniska resultat, vilket leder till mer tid för annat viktigt i ditt liv.

Tidsbesparing

Spar tid och energi med hjälp av vår städfirma i Stockholm. Vi erbjuder snabb och effektiv städning som gör att du kan fokusera på annat i din dagliga rutin. Inga fler sena nätter med rengöring, låt oss ta hand om det åt dig istället.

Våra tjänster innefattar:

 • Grundlig rengöring av hemmet
 • Flyttstädning för en smidig övergång till ditt nya boende
 • Fönsterputsning för att ge ditt hem ett extra lyft
 • Mattvätt för att hålla dem fräscha och rena

Med vårt professionella team kan du vara säker på att resultatet blir perfekt varje gång, vilket sparar tid och ger mer utrymme för annat i din vardag. Lita på vår erfarenhet inom branschen och boka oss idag!

Professionella resultat

Vårt städföretag använder högkvalitativ utrustning och rengöringsprodukter för att ge dig det bästa resultatet. Våra erfarna professionella känner till de bästa teknikerna för att uppnå ett skinande rent hem eller kontor, oavsett vad som behöver rengöras. Vi skräddarsyr städningen efter dina specifika behov så att du alltid får den hjälp du behöver.

Vi är medvetna om hur viktigt det är med professionella resultat när det gäller städning. Du kan lita på oss för att få ditt hem eller kontor verkligen rent och snyggt. Med vår expertis kommer vi inte bara spara tid åt dig utan också se till att varje yta blir noggrant rengjord – ingenting lämnas åt slumpen!

Mer tid för annat

Möjlighet att fokusera på viktigare uppgifter och intressen i livet är något som vi alla strävar efter. Genom att anlita en städfirma i Stockholm kan du eliminera stressen och oron över obefintlig tid för städning. Istället kan du lägga mer energi på det som verkligen betyder något för dig, såsom familj eller hobbies.

Att ha mer tid tillsammans med din familj eller vänner är en fördel av att använda sig av en professionell städfirma i Stockholm. Tiden som frigörs genom att inte behöva ägna sig åt hemstädning kan istället spenderas på kvalitetstid med dina kära. Detta ger dig möjlighet till bättre relationer och minnen som varar längre än dammråttor och smutsiga golv.

Mindre underhåll och rengöring

För att minska tid som spenderas på underhåll och rengöring, kan en städfirma i Stockholm göra stor skillnad. Med deras professionella tjänster kan du slappna av och lita på att ditt hem är rent och välskött, utan att behöva lägga ner din egen tid och energi. De tar hand om allt från dammsugning till fönsterputsning, vilket ger dig mer tid för andra viktiga uppgifter.

Att anlita en städfirma i Stockholm betyder också mindre frekvent underhåll av dina ytor och möbler. Genom regelbunden städning blir smutsen inte lika grundligt ingraverad i materialen, vilket minskar risken för skador eller fläckar över tiden. Detta innebär mindre arbete för dig själv när det gäller daglig rengöring eller dyra kostnader för reparationsarbete senare på vägen.

Vad ska man tänka på vid val av städfirma i Stockholm?

När du väljer en städfirma i Stockholm är det viktigt att överväga deras erfarenhet och expertis. En firma med många år av erfarenhet har förmodligen hanterat en mängd olika städprojekt och kan därför garantera hög kvalitet på sitt arbete. Se till att företaget också har utbildad personal som vet hur man utför jobbet på ett professionellt sätt.

Ett annat viktigt faktum att tänka på vid valet av städfirma är referenser och omdömen från tidigare kunder. Förfråga gärna om dessa innan du bestämmer dig för vilken firma du vill anlita. På så sätt får du en bättre uppfattning om firman, dess kundservice, samt hur väl de möter kunders behov och krav.

Erfarenhet och expertis

Vi på vår städfirma i Stockholm har över X år av erfarenhet inom städbranschen. Vi är övertygade om att vår gedigna kunskap och erfarenhet kommer att göra skillnad för dig som kund. Hos oss hittar du enbart kvalificerade städarbetare med bred expertis, vilket garanterar högsta möjliga standard när det gäller resultatet.

Hos oss på städfirman i Stockholm använder vi endast miljövänliga och effektiva rengöringsprodukter för att säkerställa ett rengöringsarbete av högsta kvalitet. Vi har också valt ut produkter som inte bara är skonsamma mot naturen utan även lämpliga för personer med allergi eller andra hälsoproblem såsom astma eller hudproblem.

Referenser och omdömen

Här på vår städfirma i Stockholm är vi stolta över våra nöjda kunder och deras positiva omdömen om oss. Du kan läsa recensionerna direkt på vår hemsida för att se vad andra tycker om vårt arbete.

Vi har en lång lista av kunder som har blivit helt nöjda med resultatet efter att ha anlitat vår städfirma, och vi visar gärna upp referenser vid förfrågan. Lita på oss när det kommer till professionell flytt- eller hemstädning i Stockholm!

Flexibilitet

Vi erbjuder både regelbunden städning eller enstaka uppdrag efter behov. Vårt team av professionella städare är flexibelt och anpassar sig efter dina önskemål för att ge dig den bästa möjliga servicen. Vi jobbar när det passar dig bäst, så du kan lita på oss att ta hand om din städning utan att det ska bli ett problem.

Har du speciella krav eller önskemål? Tveka inte att kontakta oss så hittar vi en lösning som funkar för dig. Vi arbetar alltid med våra kunder för att säkerställa deras nöjdhet och göra dem glada över vår service. Med vår erfarenhet och expertis kan du vara säker på att få högsta kvalitet i varje städuppdrag – litet som stort!

Pris och offertförfrågan

Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag! Priset beror på antal rum, ytor samt eventuella tillval. Vi ger alltid tydlig information om prissättningen innan vi startar arbetet. Trots hög kvalitet strävar vi alltid efter konkurrenskraftiga priser – ta del av förmånliga paketerbjudanden vid återkommande bokningar. Vårt mål är att du ska få ett utmärkt resultat utan att det behöver bli för dyrt för dig som privatperson.

Sammanfattning

Behöver du hjälp med städning eller flytt? Då kan Städfirma Stockholm vara precis vad du söker. Med professionella och pålitliga tjänster kan de ta hand om alla dina behov när det gäller städning och flytthjälp. De har ett brett utbud av tjänster som passar både privatpersoner och företag, så oavsett vilka behov du har så kan de hjälpa dig att få jobbet gjort snabbt och effektivt. Lita på dem för att få ett rent hem eller smidig flytt utan stress!

Få en kostnadsfritt hemstädning offert

Loading