Referenser

Tessan E

2015-01-13| Betyg:

Vi är mer än nöjd med flytt-&städhjälp från SS-service. De gjorde så vår flytt gick mycket smidigare än vi kunnat önska. Proffsig personal som var mycket snabba, effektiva och noggranna utan att vi behövde lyfta ett finger. Vi rekommenderar varmt att använda er av SS-service.

Ulla

2014-11-28| Betyg:

Tack för jättebra service och fantastiska killar som utförde arbetet. Noggrant och punktligt. Jag kommer att rekommendera er varmt i framtiden.

Pirjo Blomstergren

2014-11-25| Betyg:

Jag köpte packning, flytt och flyttstädning. Bra kontakt med flyttföretaget, de var punktliga, flexibla och noggranna. Fantastiska flyttkarlar ni hade under svår flyttning utan hiss från 2 trappor upp. Jag kan verkligen rekommendera SS-service, allt utfördes på ett riktigt bra sätt. Städningen var super! Flyttkartongerna hämtades så fort vi packat upp. Vi är minst sagt imponerade och rekommenderar er gärna vidare till vänner och bekanta! Ett flyttföretag att lita på!

Pal Johnson

2014-01-29| Betyg:

Tack för ett väldigt väl utfört arbete! Kommer att rekommendera er till de vi känner.

Uno Sköld

2013-12-26| Betyg:

Hej! Får meddela att vid vår flyttning den 13 december och den efterföljande flyttstädningen tog vi hjälp av SS-service vilket företag vi fick kontakt med genom Offerta.se. Samarbetet med SS-service fungerade mycket bra och de gjorde ett mycket bra jobb. Med önskan om en god fortsättning på denna långhelg från vår nya lägenhet Uno Sköld

Maria Söderberg

2013-12-05| Betyg:

En vän rekommenderade SS-städservice och jag bokade både flytta och flyttstädning. Det fungerade förträffligt. Punktliga, ansvarsfulla, försiktiga killar. De slog in möblerna i filtar och plast och inget blev skadat. Städningen var extremt välgjord. Prisvärt också. Bästa hälsningar Maria Söderberg

Tommy Jansson

2013-11-10| Betyg:

Mycket bra och tillmötesgående flytt/städpersonal. Riktigt nöjd och kommer tipsa om dem till mina vänner och familj!

Katerina

2013-07-30| Betyg:

Så nöjd! Allt var jättebra, proffessionellt och över förväntan. Anlitat SS-Service två gånger för flytthjälp och tre gånger för städhjälp. Bokning, genomförande och fakturering har funkat klockrent. Tack!! Har redan rekommenderat er till vänner och kollegor.