Om Stockholm S-Service

Idag är vi auktoriserad flyttfirma, städfirma och renoverings firma i Stockholm. Dessa är huvud kategorier som vi idag erbjuder till våra kunder. Man kan begära offert för våra tjänster genom att gå till någon av sidorna på vår hemsida för tjänsterna som flyttfirma Stockholm.
För mer detaljerat och för att läsa mer om underkategorier som vi erbjuder gå till tjänster i menyn eller också klicka här.

Mer om Stockholm S-Service

”Stockholm S-Service” startades år 2011 av Shavkat Sultanov i Sala(Västmanland län) och 2012 flyttade till Stockholm (Vällingby). Vi har sedan starten erbjudit de tre huvud kategorier som är flytt&transport, städning och renovering. Vi har varit väldigt fokuserade på att vi alltid ska jobba fort och leverera med hög kvalitet till våra kunder sedan vi startade upp ”Stockholm S-Service”. Något som har varit viktigt för oss sedan starten och som kommer alltid vara det är att du som kund ska känna dig nöjd och trygg med oss som firma.Vi tar gärna emot feedback från våra kunder om vad de tyckte om tjänsten de beställt eller vad de tycker skulle kunna vara annorlunda. Detta kommer bara hjälpa oss förbättra kvaliteten på våra tjänster ännu mer och göra att vi på ”Stockholm S-Service” kan erbjuda er ännu bättre kvalitet i framtiden. Vi är alltid där för dig vare sig du har frågor eller problem som behöver lösas. Du är jätte välkommen kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi kan hjälpa dig. Idag jobbar vi 7 dagar i veckan vilket betyder att du kan nå oss alltid på telefon när du behöver hjälp med något eller har frågor angående våra tjänster. OBS: Alla ändringar och avbokning ska ske via mejl i god tid.

Här är ett par anledningar till varför du bör välja Stockholm S-Service

Vi är lätta att få kontakt med via telefon, mail och sms
Effektiva flyttmetoder, städmetoder och miljömärkta rengöringsmedel

Företaget innehar: F-skatt, Yrkes-trafiktillstånd , Ansvarsförsäkring(IF. 10mlj) , Kollektivavtal , Tillämpar Bohag 2010.

Att ni som kund känner er nöjda och trygga

OBS: Här nedan finns flera kopior(länkar) som visar att vi är seriös företag. Tryck på länkar nedan!