Denna integritetspolicy gäller från och med 2018-05-22.Syftet med denna integritetspolicy (”Policyn”) är att informera dig om vilka personuppgifter vi samlar in när du använder våra tjänster eller besöker vår webbplats, hur den används samt några av de åtgärder vi vidtagit för att skydda dina personuppgifter. För att behandla och skydda personuppgifter på ett riktigt sätt följer vi Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 (GDPR) och de principer för god sed som praktiseras på området.Eftersom Policyn kan komma att ändras rekommenderar vi dig att då och då titta igenom den aktuella versionen. Om vi ändrar något i Policyn uppdaterar vi även datumet längre ner på sidan. Om du har några frågor med anledning av denna Policy eller hur Stockholm S-Service hanterar dina personuppgifter vänligen kontakta oss, du hittar våra kontaktuppgifter nedan.

Vilka vi är

Stockholm Service (Stockholm S-service AB) erbjuder allt inom städ, Flytt och Transport, renoveringen i Stockholm och närheten. Är du intresserad av Stockholm Service hittar du mer information på vår hemsida https://stockholm-service.se

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär & Offertformulär

På vår webbplats använder vi kontaktformulär & offertformulär. Genom dessa formulär kan du kontakta oss eller även göra offertförfrågan. Med formulären samlar vi in all nödvändigt information för att kunna kontakta dig ifall vi har några frågor, ge dig så korrekt pris som möjligt och även kunna identifiera och stoppa skräppost. De uppgifter som är personliga och som vi samlar idag in genom våra olika formulär på webbplatsen är
  • Förr och efternamn
  • E-post adress
  • Telefonnummer
  • Nuvarande Adress
  • Nya adress
  • Nuvarande Ort
  • Nya orten
  • Typ av bostad
  • Nuvarande bostadsyta
  • Nya bostadsytan
  • Antal rum nu
  • Antal rum på nya adressen ifall ni flyttar
  • Personnummer
  • Portkod
  • Annan information som du kanske skriver med i vår 'Övrigt information' fält
  • Ip-adress
  • User agent-sträng.
 

Cookies

Om du gör prisförslag förfråga på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Du kan blockera cookies helt från att sparas hos dig och rensa bort tidigare cookies. Det är super enkelt och du kan läsa nedan hur du gör det beroende på vilken webbläsare du har.Chrome, Google https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=svFireFox, Mozilla https://support.mozilla.org/sv/kb/Ta%20bort%20kakorEdge, Microsoft https://support.microsoft.com/sv-se/help/10607/microsoft-edge-view-delet…Internet Explorer, Microsoft https://support.microsoft.com/sv-se/help/17442/windows-internet-explorer…Safari, Apple https://support.apple.com/sv-se/guide/safari/sfri11471/mac

 

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga. 

Analys

Vi använder oss av Google Analytics. Analysverktyget från Google används för att utvärdera trafiken på webbplatsen. Det innebär att sammanställa rapporter över ditt beteende på webbplatsen för att Stockholm Service ska kunna förbättra innehållet så det bättre motsvarar dina behov. Insamling sker på ett anonymiserat sätt tack vare IP-maskering som bara använder en del av IP-adressen. Därför är det inte möjligt att spåra en identifierbar persons aktivitetsmönster på Internet. Insamlad data används enbart för statistiska ändamål på ett anonymiserat sätt. Google kommer inte att använda din förkortade IP-adress tillsammans med annan Google-data. Ett godkännande av webbspårning och analys kan återkallas när som helst. Ett tillägg till din webbläsare kan laddas ner från Googles webbplats och installeras (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout). 

Vilka vi delar din data med

Google Inc. Används för hantering av analyser och marknadsföring samt som e-postleverantör. https://policies.google.com/privacyMiss HostingVi använder Miss hosting som vår webbhotell där hela webbplatsen ligger med filer och databasen. https://misshosting.se/privacy-policy/ 

Hur länge vi behåller era uppgifter

Vi sparar dina personuppgifter så länge det finns ett dokumenterat syfte att behandla uppgifterna. Vi kan komma att spara personuppgifter längre för att efterfölja en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.Har du valt att ta emot mail ifrån oss så behöver vi självklart spara vissa personliga uppgifter som Namn och E-post adress för att kunna skicka ut till mail till er. 

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har gjort några offertförfrågningar genom våra formulär på Stockholm-Service.se kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. 

Vart vi skickar dina upgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost. 

Vår kontaktinformation

Har du frågor gällande vår webbplats eller information vi kanske har om dig så kan du maila till info@ss-service.se. 

Hur vi skyddar din information

Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt. Vi ser även till att ta bort informationen när vi inte längre behöver den. 

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Vi kommer att rapportera eventuella olagliga överträdelser på denna webbplats eller i våra tredjepartsdatahanterare till alla relevanta personer och myndigheter inom 72 timmar efter att överträdelsen blivit känd för oss om det framgår att lagrade identifierbara personuppgifter har stulits. Integritetspolicy senast ändrad 2018-05-22 13:30