SE VÅRA REFERENSER ONLINE​

FLYTTFIRMA STOCKHOLM FÖR PRIVATFLYTT OCH FÖRETAG

Vi är en flyttfirma i Stockholm med en väldig bred erfarenhet inom flytt tjänster för både privatpersoner och företag. Vi utför våra tjänster helt med garanti och har alltid som mål att utföra våra uppdrag med högsta kvalitet!
Oberoende om ni är på jakt efter flyttfirma Stockholm för att flytta privat till ett nytt hem eller som företag till ett nytt kontor så är “Stockholm S-Service” rätt val.

Vi har flyttbilar och all flyttutrustning tillgänglig som behövs för privatflytt och företagsflytt. Våra chaufförer som har bred erfarenhet inom flytt ser till att ert bohag når er nya adress på ett säkert sätt. Vi har flera lastbilar från 6 upp till 30 kubik.

Behöver ni hjälp med mer än transport under flytten? Vi erbjuder hjälp med allt det praktiska arbetet innan, under och efter flytten.
Behöver ni hjälp med att t.ex. montera bokhyllor , packa sakerna i lådor, packa upp sakerna och montera upp allting igen?
Vi kan hjälpa er med detta snabbt och effektivt.

Är ni ett företag och behöver flytta så kan vi hjälpa till t.ex. Med att märka tydligt kontorsmöbler och materialet inför flytt, då hamnar allting på rätt plats vid ankomst till den nya adressen. Väl på den nya adressen monterar vi möblerna och ställer allting på sin plats. Företagsflytt kräver modern teknik för flytt och som en professionell flyttfirma i Stockholm har vi tekniken som behövs både för flytt av vanliga föremål men även specialemballage för flytt av teknisk utrustning.

Du,din familj eller kollegor kan istället utnyttja den tiden som ni skulle spenderat på de tråkiga flytt uppgifter till något annat mycket mer produktivt och kul runt Stockholm.
Kontakta SS-Service Flyttfirma Stockholm för att ta reda på mer om detta på info@ss-service.se eller 0700242427.

Flyttkartonger lånar vi ut helt gratis upp till 5 veckor. Leverans och avhämtning av de kostar 300:- inom Stockholm. Om man vill låna längre tid tillkommer kostnad på 10:-/st per månad. Vi levererar/avhämtar själva och har inte kundmottagningen på våra lager.

Vill du veta mer om vår flyttfirma Stockholm tjänst, standard priser, villkor och även läsa om flytt tips? Klicka här.
Är du intresserad att veta mer om vår företag så kan du läsa mer här eller också se att vi har högsta kreditvärdighet hos UC genom att klicka här.

Flyttfirma Stockholm Offertförfråga

Är du intresserad av att få flytt offert av oss ? Fyll i formuläret nedan.

    Vi på Stockholm-Service.se är måna om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. För att göra en offertförfråga och boka på Stockholm-Service.se behöver du godkänna nedan att vi kan spara dina uppgifter i vår databas och även godkänna våra Villkor .

    Skulle du helst vilja ta direkt kontakt med oss över telefon om du har frågor eller boka direkt “Stockholm S-Service” flyttfirma Stockholm så får du jättegärna ringa oss.

    Flyttfirma Stockholm SS-Service