Flyttfirma stockholm

Komplett flyttfirma för alla typer av flyttuppdrag

flyttfirma stockholm

Flyttfirma stockholm innebär så mycket mer än bara det som händer på flyttdagen. Redan långt innan dess ska det till exempel städas och packas. Man måste göra en adressändring, skriva om befintliga avtal och till sist väntar den omfattande flyttstädningen. Allt detta samtidigt som den vanliga vardagen pågår som vanligt.

Utan tillämplig kunskap och erfarenhet kan arbetet snabbt kännas övermäktigt och svårt att hantera. Många upplever också tiden som ett problem och har svårt att klara av alla aspekter inom tidsramen.

Känner du redan att tiden rinner iväg eller är du orolig för att flytten ska skapa problem i din vardag? Kontakta oss så hjälper vi dig på vägen. Vi har flexibla tjänster för både privatpersoner och flyttfirmor i Stockholm och åtar oss alla former av flyttuppdrag. En välrenommerad flyttfirma i Stockholm (flyttfirma Stockholm) kan erbjuda en mängd olika tjänster för att möta dina specifika behov. De kan hjälpa till att packa dina tillhörigheter, plocka isär och sätta ihop möbler, tillhandahålla flyttmaterial och hantera transporten av dina föremål.

Hör av dig till oss för mer information!

Flytthjälp efter önskemål och behov

Det är med ett flexibelt och lyhört förhållningssätt som vi lyckas i branschen för att möta alla kunders föränderliga behov. Av erfarenhet vet vi mycket väl hur varierande allas rörelser är och personliga preferenser varierar. Låt oss veta mer om de specifika steg du står inför så ser vi till att skräddarsy hjälpen därefter. Du väljer också hur omfattande våra insatser ska vara, samt om det finns aspekter du helst vill sköta själv.

För dig som söker mer än bara hjälp och transport har vi flera tilläggstjänster.

Packhjälp – Vi vet hur man packar smart och säkert. Förutom den underlättande faktorn kommer det vi packade också att vara försäkrat.

Packhjälp – Vi vet hur man packar smart och säkert. Förutom den underlättande faktorn kommer det vi packade också att vara försäkrat.

Förpackningsmaterial – Som kund hos oss har du möjlighet att låna allt förpackningsmaterial i upp till fem veckor.

Demontering, montering och förberedelse – vi kan plocka isär hyllorna, packa upp och hjälpa dig att montera din nya.

Dumpning – Om det finns skräp eller föremål som behöver kasseras kan vi hjälpa dig att ta det till en återvinningscentral.

Flyttstädning – När flyttlasset flyttas finns vårt städteam till hands för en omfattande slutstädning.

Hör av dig till oss för mer information!

flyttfirma stockholm för företag

stockholmstjänst

Att flytta kan kännas utmanande, men när ett helt kontor ska gå vidare blir kraven på effektivitet och kunskap mer påtagliga. Vi vet att det ofta finns stora partier av ömtålig teknik som ska hanteras och att varje minut är värdefull. Här gäller det att komma på plats så snabbt som möjligt för att undvika långa och kostsamma avbrott i arbetet.

När vi tar oss an en företagsflytt lägger vi alltid stor vikt vid planering. Vi märker alla möbler och lådor noggrant och ser till att alla hamnar direkt från början. Vi har även verktyg som hjälper oss med tyngre föremål samt specialförpackningar för teknisk utrustning. Fokus ligger på att gå vidare så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Vi anpassar oss efter dina tider och ser till att du kan återgå till ditt arbete så snart som möjligt.

Hör av dig till oss för mer information!

Prisvärd hjälp från en pålitlig flyttfirma

Utöver det självklara att flytten ska skötas professionellt vill vi även ge alla kunder en smidig och säker flyttupplevelse. Att anlita oss som flyttfirma ska kännas bekvämt, tryggt och värt priset.

Vår långa erfarenhet och gedigna kunskap garanterar en säker flytt. För ytterligare säkerhet har vi även tecknat en ansvarsförsäkring och följer givetvis alltid rekommendationer och riktlinjer från Bohag 2010. Gjorde föreskrifter för branschen som garanterar att all flytthjälp sköts på ett professionellt sätt.

I offerten vi överlämnar ingår alla kostnader och den tidtabell som upprättas kommer att följas. Du ska aldrig behöva oroa dig för att fakturan bjuder på obehagliga överraskningar. Inte heller att vi inte ska dyka upp som utlovat eller arbeta effektivt för att ta kunden så snabbt som möjligt.

Glöm inte att använda RUT-avdraget

Om du anlitar oss för en privat flytt kan du även använda boxavdraget, vilket innebär upp till 50 % avdrag på arbetskostnaden. Det enda du behöver tänka på är att meddela oss vilken rutt du vill ha vid beställning så sköts resten. Vi sköter kontakten med Skatteverket och drar av avdraget redan på offert och faktura.

Hör av dig till oss för mer information!

Vi hanterar alla sorters flyttar i Sollentuna

Skulle du uppskatta professionell flytthjälp för din kommande flytt för en smidig och säker övergång? Låt oss bli en del av processen så möter vi dina behov med en matchande lösning. Du slipper de tyngre lyften, oron över tidsbrist och kan istället fokusera på allt det roliga med att göra dig redo.

Kontakta vår flyttfirma ’  ’i dag och berätta mer om den kommande flytten och dina personliga önskemål.