Flyttfirma Täby

Komplett flytthjälp för privatpersoner och företag

En flytt innefattar flera tunga moment som gör att den ofta upplevas utmanande. Har man därtill inte rätt form av kapacitet och kunskap blir processen dessutom ännu tyngre. Speciellt då man har en tidsram att förhålla sig till samtidigt som den vanliga vardagen rullar på som vanligt.

Känns det som att tiden inte räcker till? Eller drömmer du om en bekväm och säker flytt utan krångel och risker? Kontakta oss så tar vi på oss ansvaret för din flytt i Täby. Vi vet hur en bohagsflytt genomförs på bästa sätt samt hur vi tar ditt företag vidare både effektivt och säkert.

Medan du fokuserar på det roliga tar vi hand om det tyngsta lasset.

Hör av dig till oss för mer information!

Flyttfirma Täby för en flytt på dina villkor

Eftersom vi vet att ingen flytt är en annan lik möter vi alla kunders behov genom skräddarsydda flyttlösningar. Vi kan hantera lastning och transport men har också ytterligare kringtjänster som kompletterar den grundläggande hjälpen. Du styr helt hur stort ansvar vi ska axla och vilka moment du själv vill hantera.

Tilläggstjänster för dig som söker mer:

Packmaterial – När du bokar flytthjälp hos oss får du låna kvalitativa flyttkartonger i upp till 5 veckor. Något som annars debiteras extra för hos de flesta flyttfirmor.

Packning – Vi kan även hjälpa dig med packningsarbetet. Tidsbesparande och bekvämt men utöver det kommer då också allt vi packar ner vara försäkrat längs vägen.

Demontering, montering samt iordningställande – Vill du ha hjälp med att ta ner en hylla, montera möbler på plats och få hjälp med att komma iordning så löser vi det.

Tippning av skräp – Har du skräp eller möbler som ska slängas kan vi ta med det till närmsta återvinningscentral.

Flyttstädning – Vårt städteam står redo att städa ur det gamla medan du fokuserar på att komma tillrätta i det nya.

Låt oss få veta mer om just den flytt du planerar för och vad vi kan göra för att underlätta. Med information om flyttlast och efter att ha hört dina önskemål lägger vi fram ett förslag på lösning som matchar.

Hör av dig till oss för mer information!

Företagsflyttar

För att en företagsflytt ska bli lyckad är det många moment som ska klaffa. Därtill är kraven på effektivitet och försiktighet också ännu högre. Efter att ha flyttat mängder av företag i Täby är vi väl införstådda med vad som krävs av oss som flyttfirma. Vi vet att det oftast finns stora partier av känslig teknik och att samtliga minuter räknas. Hur viktigt det är att kunna återgå till arbetet så snabbt som möjligt för att undvika längre kostsamma avbrott.

För att säkerställa att flytten blir optimal lägger vi alltid stor vikt vid planeringen. Vi märker noga alla kartonger och möbler för att de ska hamna på rätt plats redan från början. Vi besitter också ändamålsenliga redskap för att kunna hantera även de tyngst objekten och skyddar allt ömtåligt med speciellt skyddsemballage i transporten. Fokus ligger på effektivitet utan att det på något sätt påvekar arbetets kvalitet.

Hör av dig till oss för mer information!

Prisvärd flytthjälp från en pålitlig flyttfirma

Förutom det självklara i att leverera högsta kvalitet vill vi även ge alla en trygg och smidig flyttupplevelse. Att anlita vår flyttfirma ska kännas säkert, bekvämt och fullt värt sitt pris.

Lång erfarenhet och gedigen kunskap borgar för att du ska få en smidig flytt. För att skapa extra trygghet är vi också försäkrade och följer strikt riktlinjer och rekommendationer ur Bohag 2010. Bestämmelser framtagna för och av aktörer i branschen som ger dig en garanti på att arbetet genomför under professionella former.

Offerten som du får presenterar samtliga kostnader och den tidsplan som sätts kommer noga följas. Du behöver alltså aldrig känna oro när slutfakturan anländer eller att vi inte ska dyka upp och vara färdiga som förväntat.

Hör av dig till oss för mer information!

Rutavdrag till privatpersoner

När du som privatperson bokar flytthjälp har du sedan augusti 2016 rätt att använda rutavdraget. En skattereduktion som gör våra redan prisvärda tjänster ännu mer lönsamma. Meddela oss redan vid bokning så hanterar vi kontakten med Skatteverket. Vi drar sedan av den aktuella summan redan på offert och faktura.

Mer information hittar du på Skatteverkets hemsida. Där kan du också se hur mycket du har kvar att nyttja för året.

Hör av dig till oss för mer information!

Professionell flyttfirma för alla flyttar i Täby

Önskar du professionell hjälp för att säkerställa att flytten blir så smidig och säker som det är möjligt? Bjud in oss till att bli en del av processen så levererar vi dig precis den hjälp du söker. Du slipper alla tunga lyft och behöver inte oroa dig för tidsbrist. Istället kan du fokusera på allt det roliga kring flytten och att komma iordning i det nya.

Tveka inte utan kontakta oss redan idag. Tillsammans ger vi dig en flytt som är värd att minnas.