Flyttfirma Solna

Flytthjälp på dina villkor

När vi antar ett uppdrag är vi måna om att alltid göra det på kundens premisser. Vi skräddarsyr flytthjälpen utifrån framkomna önskemål liksom flyttens specifika förutsättningar. Du bestämmer själv hur omfattande våra insatser ska vara och vi svarar med den professionella hjälp som förväntas. Vi kan hjälpa dig med alla lyft och transport men också packning, montering och demontering liksom flyttstädning och tippning.

Skulle du liksom våra tidigare kunder uppskatta professionell hjälp från en erfaren och pålitlig flyttfirma i Solna? Kontakta oss redan idag så projekterar vi tillsammans fram en matchande lösning.

Hör av dig till oss för mer information!

Insatser efter önskemål och behov

Att flytta handlar om så mycket mer än det som sker under själva flyttdagen. Det är ett arbete som ska påbörjas redan långt dessförinnan och sedan ska man också lägga tid på att komma iordning. Har man inte någon erfarenhet sedan tidigare kan det vara svårt att hantera alla momenten. Det kan också många gånger upplevas stressande att hinna med allting inom de tidsramar man har att förhålla sig till.

När du väljer vår flyttfirma får du hjälp till transport och alla de tunga lyften, men vi kan även ta över ytterligare delar av processen.

  • Packning – Vi kan hjälpa dig packa på ett både smart, praktiskt och säkert sätt.
  • Flyttlådor – Alla som bokar vår flytthjälp har möjlighet att låna flyttkartonger utan extra kostnad upp till fem veckor.
  • Transport – Vi dyker upp på flyttdagen med rätt antal bilar och flyttarbetare för att möta uppgiften.
  • Montering och demontering – Vill du ha hjälp med att ta ner hyllor eller att komma snabbt tillrätta i det nya? Inga problem, vi löser det åt dig.
  • Flyttstädning – Vårt kunniga städteam står redo efter att rummen tömts för att rengöra till ett prickfritt resultat.
  • Tippning till återvinningsstationen – Om du har möbler eller prylar du inte vill ta med dig kör vi dem till närmsta återvinningsstation.
Hör av dig till oss för mer information!

För företagsflytt

När ett helt företag ska vidare till ny adress krävs bredare kunskap och kapacitet för en lyckad övergång. Flyttlasset innehåller ofta större omfattning av känslig teknik och effektiviteten är därtill oerhört väsentlig. Här gäller det att komma tillrätta så snabbt som möjligt då avbrott i verksamheten kan bli påfrestande och kostsamt.

När vi tilldelas en företagsflytt är vi ytterst noga med att ta fram en tydlig och detaljerad plan för arbetet. Efter att ha inspekterat flyttlasset och lyssnat till personliga behov lägger vi fram en lämplig lösning tillsammans med offert och tidsplan. Våra resurser anpassas efter flyttens krav för att säkerställa högsta kvalitet och kunna arbeta effektivt. Vi har särskilda redskap för de tyngre objekten och skyddsemballage som skyddar i transporten.

Hör av dig till oss för mer information!

Flyttstädning med garanterat uppskattade resultat

En av de tyngsta uppgifterna som väcker stor oro hos många är flyttstädningen. Inte nog med att den är betydligt mer krävande än en traditionell storstädning. Den kommer därtill också granskas kritiskt och eventuella misstag eller brister begäras åtgärdade.

Vanligaste orsaken till påbackningar är bristande kunskap kring vad som ska göras. Något du slipper tänka på när du lägger till flyttstädning i din beställning. Vårt städteam har god rutin från tidigare städuppdrag och övergripande städlistor som garanterar att inget faller mellan stolarna. Skulle något mot förmodan ändå anses bristande tar vi givetvis fullt ansvar för åtgärderna.

Hör av dig till oss för mer information!

Trygghet och service hos flyttfirma Solna

Att du ska levereras professionell hjälp som möter alla behov är en självklarhet. Därtill är vi också måna om att det ska kännas både bekvämt och tryggt att anlita vår flyttfirma. Här står du i centrum och vi arbetar både flexibelt och lyhört för att överträffa alla dina förväntningar.

Utöver vår mångåriga erfarenhet som borgar för en säker övergång är vi också försäkrade om olyckan ändå skulle vara framme. Vi har samtliga tillstånd som krävs för att bedriva flyttfirma samt följer strikt Bohag 2010. Riktlinjer och bestämmelser framtagna för och av aktörer i branschen som säkerställer att alla våra insatser utförs under professionella former.

Prisvärda tjänster

Här får du kompletta tjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi överlämnar offert som förevisar samtliga priser så du slipper oroa dig för några tillkommande kostnader. Som privatperson kan du även utnyttja RUT-avdraget när du bokar vår flytthjälp och vi drar av summan direkt på fakturan.

Hör av dig till oss för mer information!

Boka flytthjälp till din flytt i Solna

Med hjälp från en flyttfirma slipper du de tyngsta lasset, den påtagliga stressen och påfrestande avbrott i din vardag. Vi har erfarenhet från alla typer av flyttuppdrag och välkomnar alltid nya utmaningar. Har du frågor, vill du ha ett prisförslag eller är du redan nu redo att boka hjälp till flytten? Tveka inte utan kontakta oss så ser vi till så att du i Solna får precis den hjälp du behöver.