Flyttfirma Sollentuna

Komplett flytthjälp till alla sorters flyttuppdrag

En flytt innebär så mycket mer än bara det som sker under flyttdagen. Redan långt där innan ska det exempelvis rensas och packas. Man ska göra adressändring, skriva över befintliga avtal och sist väntar också den omfattande flyttstädningen. Allt detta samtidigt som den vanliga vardagen löper på som vanligt.

Utan tillämpliga kunskaper och erfarenhet kan arbetet snabbt upplevas överväldigande och svårhanterligt. Många upplever också tiden som ett problem och har svårt att klara av alla moment inom tidsramen.

Känner du redan nu att tiden kommer bli knapp eller är du orolig att flytten ska skapa problem i din vardag? Vänd dig till oss så hjälper vi dig längs vägen. Vi har flexibla tjänster för både privatpersoner och företag i Sollentuna och åtar oss alla former av flyttuppdrag.

Hör av dig till oss för mer information!

Flytthjälp efter önskemål och behov

Det är med ett flexibelt och lyhört förhållningssätt som vi lyckas med konsten att möta alla kunders skiftande behov. Av erfarenhet är vi väl medvetna om hur varierande allas flyttar ser ut och att även personliga önskemål skiftar. Låt oss höra mer om just den flytt i Sollentuna du står inför så ser vi till att anpassa hjälpen därefter. Det är också du som väljer hur omfattande våra insatser ska vara liksom om det finns moment som du helst hanterar själv.

För dig som söker mer än just bärhjälp och transport har vi flertalet tilläggstjänster.

Packhjälp – Vi vet hur man packar på ett både smart och säkert sätt. Utöver den underlättande faktorn kommer då också allt vi packat ner vara försäkrat.

Packmaterial – Som kund hos oss har du möjlighet att låna allt packmaterial i upp till fem veckor.

Demontering, montering och iordningställande – Vi kan montera ner hyllor, packa upp och hjälpa dig komma tillrätta i ditt nya.

Tippning – Finns det skräp eller sådant som ska slängas kan vi hjälpa dig med att ta det till återvinningsstationen.

Flyttstädning – När flyttlasset körts iväg har vi ett städteam redo att ta sig an den omfattande slutstädningen.

Hör av dig till oss för mer information!

Flyttfirma Sollentuna för företag

Att flytta kan kännas utmanande, men när ett helt kontor ska vidare blir kraven på effektivitet och kunskap mer påtagliga. Vi vet att det ofta är större partier ömtålig teknik som ska hanteras och att varje minut är dyrbar. Här gäller det att komma på plats så snabbt som möjligt för att undvika långa, kostsamma avbrott i arbetet.

När vi tar oss an en företagsflytt lägger vi alltid stor vikt vid projekteringen. Samtliga möbler och kartonger märker vi noga och ser till så att de alla hamnar rätt från början. Vi har också redskap som hjälper oss med tyngre föremål liksom specialemballage för teknisk utrustning. Fokus ligger på att ta er vidare så snabbt som möjligt utan att för den delen brista i kvalitén. Vi anpassar oss efter era tider och ser till så att ni så snart som möjligt kan återgå till ert arbete.

Hör av dig till oss för mer information!

Prisvärd hjälp från en pålitlig flyttfirma

Utöver det självklara i att flytten ska hanteras professionellt vill vi också ge samtliga kunder en smidig och trygg flyttupplevelse. Att anlita oss som flyttfirma ska kännas bekvämt, säkert och värt sitt pris.

Vår långa erfarenhet och gedigna kunskap borgar för en säker flytt. För ytterligare trygghet har vi också tecknad ansvarsförsäkring och följer givetvis alltid rekommendationer och riktlinjer ur Bohag 2010. Framtagna bestämmelser för branschen som garanterar att all flytthjälp sköts under professionella former.

Den offert vi lämnar över innefattar samtliga kostnader och tidsplanen som tas fram kommer att följas. Man ska aldrig behöva oroa sig för att fakturan bjuder på otrevliga överraskningar. Inte heller att vi inte ska dyka upp som utlovat eller arbeta effektivt för att ta kunden vidare så snabbt som möjligt.

Glöm inte att använda RUT-avdraget

Anlitar du oss till en privatflytt kan du också nyttja rutavdraget som innebär upp till 50% avdrag på arbetskostnaden. Det enda du behöver tänka på är att meddela oss önskan om rut vid beställning så löser resten. Vi hanterar kontakten med Skatteverket och drar av reduktionen redan på offert och faktura.

Hör av dig till oss för mer information!

Vi hanterar alla sorters flyttar i Sollentuna

Skulle du uppskatta professionell flytthjälp till din kommande flytt för en smidig och säker övergång? Låt oss bli en del av processen så möter vi dina behov med en matchande lösning. Du slipper de tyngre lyften, oron för tidsbrist och kan istället fokusera på allt det roliga med att komma iordning.

Kontakta vår flyttfirma redan idag och berätta mer om flytten som väntar och dina personliga önskemål.