Flyttfirma Huddinge

Kunnig flytthjälp för privatpersoner och företag

Flytt kvalar in på listan över det mest stressfyllda vi gör i livet. Det är ett projekt som innefattar så mycket mer än bara tunga lyft och bärande. Har man därtill inte kunskap och erfarenhet med sig från tidigare kan det lätt upplevas överväldigande.

Oavsett vad det är för flytt du står inför har vi kapacitet att möta kraven. Vår flytthjälp är anpassad för såväl privatpersoner som företag i Huddinge som värdesätter professionell hjälp längs vägen. Du väljer själv om vi ska dyka upp för enbart trasport eller hantera flyttens helhet.

Har du frågor, önskar du offert eller behöver du hjälp med omnejd? Kontakta oss så gör vi tillsammans flytten till ett positivt minne.

Hör av dig till oss för mer information!

Flytthjälp på dina villkor

Det är genom ett flexibelt och lyhört förhållningssätt som vi möter alla våra kunders varierande behov. Vid första mötet vill vi därför höra mer om just dina önskemål för att sedan forma en lösning som matchar. Vi dyker upp på flyttdagen för lastning och transport, men har också ytterligare kringtjänster för dig som önskar något extra.

Packning – På vår flyttfirma arbetar experter på packning som gärna hjälper dig att packa på ett smart och säkert sätt. Förutom att det underlättar kommer då också vår försäkring täcka allt som packats ner.

Flyttkartonger och skyddsemballage – Alla som bokar vår flytthjälp får låna flyttkartonger efter behov i upp till 5 veckor.

Demontering och montering – Vi kan montera ner hyllor etc, packa upp, montera möbler och hjälpa dig komma iordning.

Tippning – Vill du bli av med skräp eller möbler tar vi med oss allt till närmsta återvinningscentral.

Flyttstädning – Efter att hemmet eller kontoret tömts tar vårt städteam över och rengör till garanterat uppskattat resultat. Skulle invändningar uppstå sedan vid slutbesiktningen tar vi självklart asvar för att åtgärda felen.

Hör av dig till oss för mer information!

För kontor och företag i Huddinge

En flytt är alltid krävande, men ska ett helt företag till ny adress blir kraven om än desto större. Vi förstår att varje minut är värdefull då det innebär kostsamma avbrott i arbete och produktion. Även att flyttlasset oftast inkluderar en hel del ömtålig och dyrbar teknisk utrustning.

När vi åtar oss den här typen av uppdrag lägger vi ännu större vikt vid planering. Alla kartonger och möbler märks tydligt upp och vi ser till så att de i möjlig mån direkt hamnar på sin rätta plats i det nya. Vi använder oss av specialemballage och har redskap som hjälper oss med också de tyngsta lyften. Vi anpassar oss efter era tider och arbetar effektivt för att ni snabbt ska kunna återgå till ert arbete. Givetvis aldrig utan att tappa fokus på kvalitet och varsamhet.

Hör av dig till oss för mer information!

Trygga och prisvärda tjänster flyttfirma Huddinge

Att anlita flyttfirma bidrar till en smidigare flytt, men det är också viktigt att du känner dig trygg under arbetet. Vår kunskap och erfarenhet säkerställer hög kvalitet, därtill är vi också försäkrade genom både Giensidige, Trygg Hansa och Fora. Självklart tar vi fullt ansvar för allt vi utför och om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Vi har alla tillstånd som krävs för en verksam flyttfirma och följer oavkortat Bohag 2010. Gemensamma bestämmelser framtagna av och för oss i branschen för att säkerställa att arbetet oavkortat sker genom professionella former.

Offerten vi överlämnar anvisar tydligt samtliga beräknade kostnader och tidsplanen som presenteras kommer vi hålla. Du behöver således aldrig oroa dig för tillkommande kostnader eller att vi inte dyker upp eller är klara som förväntat.

RUT-avdrag

Som privatperson har du också rätt att använda rutavdraget som ger upp till 50% lägre arbetskostnad. En skattereduktion som sedan 1 augusti 2016 kan fås när man bokar flyttfirma till sin bohagsflytt. Det enda du behöver göra är att informera oss om att du vill nyttja avdraget så hanterar vi resten. Vi kontaktar Skatteverket för din räkning och drar sedan av summan redan på offerten.

Hör av dig till oss för mer information!

Har du vårt nästa flyttuppdrag i Huddinge?

Skulle du liksom våra nuvarande kunder uppskatta professionell hjälp från en kunnig och pålitlig flyttfirma? Låt oss då veta mer om flytten du står inför så tar vi direkt fram en matchande lösning. Du slipper alla tunga lyft, behöver inte oroa dig för tidsbrist och kan lugnt fokusera på det roliga kring flytten. Med rätt form av flytthjälp blir övergången med ens mycket enklare samtidigt som säkerhet och kvalitet uppnås.

Tveka inte utan kontakta oss direkt för offert, svar på några eventuella frågor eller om du söker flytthjälp med omnejd. Vi kanske inte kan göra allt, men vi kan åtminstone dra det tyngsta lasset.